Το Sync είναι το καινούργιο επαναστατικό σύστημα βαθμολόγησης και διαχείρισης της  Brunswick.

Το SYNC δημιουργήθηκε με ένα βασικό σκοπό. Να βοηθήσει τα μαγαζιά bowling να αυξήσουν τις πωλήσεις και τα κέρδη τους.

Για να γίνει αυτό πράξη και να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος η Brunswick επένδυσε πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια σε έρευνα. Σε αυτή την έρευνα συμμετείχαν ιδιοκτήτες μαγαζιών και bowlers απ’ όλο τον κόσμο. Επίσης μελετήθηκαν στατιστικά στοιχεία από περισσότερα από 100 μαγαζιά και ξοδεύτηκαν πάνω από 500 ώρες παρατήρησης συμπεριφορών και προτιμήσεων των πελατών στα μαγαζιά.

Αυτό που παρατηρήθηκε ήταν κάτι που έχει να κάνει πέρα από το χώρο του bowling. Έχει να κάνει με την συνολική εμπειρία του πελάτη στο μαγαζί, την ποιότητα υπηρεσιών, την ατμόσφαιρα, τον χώρο κλπ. Όσο καλύτερο είναι το σύνολο των παραπάνω τόσο πιο συχνά θα έρθουν οι πελάτες και τόσο περισσότερο θα ξοδεύουν το χρόνο τους σε κάθε τους επίσκεψη.

Γι’ αυτό τον λόγο το SYNC δημιουργήθηκε 100% γύρω από την ολοκληρωμένη εμπειρία του πελάτη που θα έχει στο μαγαζί, από την απόφασή του να έρθει, μέχρι την ώρα που θα φύγει και ακόμα πιο μετά από την αναχώρηση του!

Για να δείτε τον κατάλογο του SYNC πατήστε εδώ.


Κονσόλες Scoring

Οι νέες κονσόλες του Sync είναι διαθέσιμες σε δύο στυλ. Touchscreen τάμπλετ ή πληκτρολόγια. Τα δύο πανέμορφα νέα ήδη κονσολών προσφέρουν στον πελάτη ένα πανέμορφο εξοπλισμό που κάνει την εμπειρία του στο χώρο και την διασκέδαση του την ώρα που παίζει bowling να πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο. Επίσης τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένες οι κονσόλες του SYNC σας κάνουν μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων σε θέμα συντήρησης, είναι βασισμένα σε τελευταία λέξη της τεχνολογίας και κάνουν το προϊόν να αντέχει πολύ περισσότερο στο χρόνο.

  • Δύο είδη: 10.4” LED Touch-screen Τάμπλετ και πληκτρολόγιο
  • Δίαυλος επικοινωνίας με την Ρεσεψιόν του bowling για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστεί ο πελάτης
  • Corning Gorilla® γυαλί glass για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (μόνο για τα τάμπλετ)
  • Κατασκευασμένα για επαγγελματική χρήση για να αντέχουν στο χρόνο και σε μεγάλη χρήση
  • Τεχνολογία LED για τα Touch-screen τάμπλετ που προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τις παλιές οθόνες κατά 50.000 ώρες.
  • Μονή βάση για κάθε τάμπλετ, διπλή βάση με δυο τάμπλετ ανά ζευγάρι διαδρόμου ή βάση κατευθείαν πάνω στο τραπέζι των πελατών

Τηλεοράσεις/Μόνιτορ

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με τα τελευταίας τεχνολογίας LED μόνιτορ της Samsung. Προσφέρετε στους πελάτες σας όλα τα καινούργια γραφικά και παιχνίδια του Sync σε εντυπωσιακή ανάλυση 1080p HD !!!

Δυνατότητες και Χαρακτηριστικά

  • Solid-state, Intel® dual core processors. Τα Display Controllers δίνουν εικόνα σε δυο μόνιτορ της επιλογής σας 
    32”, 40”, 48” και 55” ιντσών σε ανάλυση 1080p HD
  • Μόνιτορ επαγγελματικής χρήσης. Προσφέρουν τρομερή ποιότητα εικόνας για παραπάνω από 16+ ώρες την ήμερα σε μόνιμη λειτουργία.
  • Τεχνολογία Direct-lit LED για καθαρότερη και πιο περιεκτική εικόνα εύκολα αναγνώσιμη και από μακριά.
  • .68” της ίντσας πλαίσιο για όμορφο look και μεγιστοποίηση της περιοχής της οθόνης.
  • Τα παραπάνω HD monitors καλύπτονται από τριετή limited warranty (εγγύηση) και υποστήριξη.
Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search