Κορινοθέτης με σκοινάκια (StringPin)

Πολύπλευρος

Η απλότητα του κορινοθέτη της  Brunswick, StringPin τον καθιστά εξαιρετικά ευέλικτο. Παρέχει μια εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους για μπαρ, τουριστικά θέρετρα, κοινοτικά κέντρα και μικρά κέντρα ψυχαγωγίας που θέλουν να προσθέσουν τη διασκέδαση του μπόουλινγκ χωρίς την πρόσθετη συντήρηση και το κόστος ενέργειας που είναι σύνηθες στους παραδοσιακούς κορινοθέτες.

Έχει ελαφρύ και συμπαγές σχέδιο που ταιριάζει σε πολλές κατοικίες και υπόγεια αλλά ταυτόχρονα και τόσο ανθεκτικός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και στα πιο πολυάσχολα εμπορικά κέντρα.

Ο κορινοθέτης StringPin ζυγίζει κατά 25% λιγότερο από τους παραδοσιακούς κορινοθέτες.

Ο κορινοθέτης StringPin διαθέτει δύο επιλογές τροφοδοσίας: τριών φάσεων 3 × 208v ή 3 × 380v (Διεθνές).

Τα bowling που απαιτούν πιστοποίηση από την USBC πρέπει να αγοράσουν τον κορινοθέτη GS®-X.

Δείτε εδώ το εγχειρίδιο προεγκατάστασης (pre-installation manual) για πρόσθετες προδιαγραφές και διαγράμματα.

Αξιόπιστος

Κανείς δεν γνωρίζει τους κορινοθέτες όπως η Brunswick. Στην πραγματικότητα, οι κορινοθέτες της Brunswick βρίσκονται στην αγορά περισσότερο από 50 χρόνια και σήμερα συνεχίζουν να εξυπηρετούν χιλιάδες μαγαζιά μπόουλινγκ ανά τον κόσμο. Ο κορινοθέτης StringPin δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτός ο πολύχρονος και δοκιμασμένος σχεδιασμός σας παρέχει την αξιοπιστία και την απόδοση που περιμένετε από την Brunswick.

Τα σκοινάκια που χρησιμοποιούνται για την κίνηση τον κορινών στην ουσία δεν είναι απλά σκοινιά. Είναι ναύλον καλώδιο βαρέως τύπου το οποίο “μπλέκεται” με το φόντο της μηχανής καθιστώντας το πρακτικά αόρατο στο μάτι.

Οι κορινοθέτες StringPin καλύπτονται από εγγύηση ενός έτους, όταν η εγκατάσταση τους ολοκληρώνεται από εξουσιοδοτημένους τεχνικούς της Brunswick.

Τα προϊόντα Brunswick εγκαθίστανται από εξειδικευμένους και εξουσιοδοτημένους τεχνικούς  οι οποίοι τηρούν αυστηρούς κανονισμούς και υπόκεινται σε τυχαίους ελέγχους ποιότητας για να εξασφαλίσουν ότι κάθε εγκατάσταση πληροί τα πρότυπα της Brunswick. Για να διατηρήσει την τεχνογνωσία εγκατάστασης του προϊόντος, η Brunswick διενεργεί συνεχή εκπαίδευση εγκατάστασης για όλους τους εξουσιοδοτημένους τεχνικούς.

Η Brunswick έχει εγκαταστήσει εκατοντάδες διαδρόμους μπόουλινγκ σε πολλά σπίτια σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων διασημοτήτων, επαγγελματιών αθλητών και πελατών που απλώς επιθυμούν την απόλυτη αίθουσα “αναψυχής” στο σπίτι τους.

Εύκολος, οικονομικός και αποτελεσματικός

Ο απλός σχεδιασμός του κορινοθέτη StringPin τον καθιστά εύκολο το χειρισμό και τη συντήρηση. Ο καθαρισμός είναι απλός και ο συμπαγής σχεδιασμός του μηχανήματος επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στις περιοχές συντήρησης.

Ο κορινοθέτης StringPin είναι πολύ οικονομικός σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς κορινοθέτες. Το StringPin απαιτεί λιγότερα εξαρτήματα και ρυθμίσεις, εξαλείφοντας την ανάγκη για εξειδικευμένο μηχανικό και μειώνοντας το κόστος εργασίας.

Η απόδοση του κορινοθέτη StringPin δεν μπορεί να συγκριθεί. Λειτουργεί με ένα τριφασικό μοτέρ ανά μηχανή, το οποίο λειτουργεί μόνο όταν είναι αναγκαίο.

Είναι εξαιρετικά αποδοτικός, μειώνοντας περαιτέρω την κατανάλωση ενέργειας και μειώνοντας το λειτουργικό κόστος.

Η Brunswick διαθέτει τον μοναδικό StringPin κορινοθέτη της αγοράς που έρχεται στάνταρ με φωτισμό LED για το pin deck. Δεν υπάρχουν λάμπες φθορίου που χρειάζονται συχνές αλλαγές και καταναλώνουν πολύ ενέργεια. Οι λάμπες LED παρέχουν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, ανώτερη ποιότητα φωτισμού και διαρκούν περισσότερο. Τέλος ακόμα και πολύ παλιές χρησιμοποιημένες κορίνες εμφανίζονται σαν καινούργιες κάτω από τον φωτισμό των LED λαμπών.

Χαρακτηριστικά

Οι εμπρός και πίσω ράγες σε συνδυασμό με ένα διάδρομο 500mm επιτρέπουν εύκολη πρόσβαση για συντήρηση.

Τα καλύμματα κρατούν τη σκόνη και τη βρωμιά έξω από τα κινούμενα μέρη της μηχανής

Έξυπνος ελεγκτής:

Οθόνη αφής LCD 7 “με πολλαπλούς τρόπους λειτουργίας

– Scoring

– Ten Pin

– Practice / On demand

– Cleaning

– Diagnostics

Επίσης εμφανίζεται κωδικός σφάλματος, κατάσταση μηχανής και διαγνωστική οθόνη.

Συμβατός με σύστημα βαθμολόγησης Vector και σύστημα βαθμολόγησης Sync

 

 

Related Projects
  • GS NXT
    GS NXT
    ΚΟΡΙΝΟΘΕΤΕΣ
  • GS-X
    GS-X
    ΚΟΡΙΝΟΘΕΤΕΣ
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search